Lediga tjänster

Just nu söker vi säljare.

Vill du bli en del av framtiden?

AICE Sales Group söker nu flexibla människor som är intresserade av att jobba med alla typer av försäljning och bli en framgångsrik affärsman/kvinna där eventuellt partnerskap/delägarskap kan bli aktuellt i framtiden. Det viktigaste är att du är flexibel beroende på i vilket av våra säljprojekt du kommer att arbeta och att du kan ta hand om vår kunds kunders behov. AICE är ett företag som jobbar med en mängd olika projekt och säljprojekt för kunds räkning, men har även egen kompetens inom redovisningstjänster samt tillverkning av hemsidor och grafiska produkter såsom trycksaker etc.

Vad kommer du att få göra?

Du kommer få möjlighet att jobba i alla våra säljprojekt över tid. Beroende på vad du har för tidigare kompetenser så kommer du att få börja sälja inom det område som passar dig för att sen succesivt gå mot mer kvalificerad försäljning. Beroende på vilket uppdrag du jobbar med så kan resande bli en del av din vardag.

Vad har du med dig?

Du får gärna ha gymnasiekompetens och antingen säljskola eller KY-utbildning i botten, men det är inget absolut krav. Vi kommer att se till att du blir en duktig säljare genom utbildning/inskolning. Viktigast är din personlighet samt att du har B-körkort och god datorvana. Det är också viktigt att du har några års arbetserfarenhet så att du är van vid att möta – och kommunicera med – olika sorters människor. Självklart är det en stor fördel om du har säljerfarenhet med dig i bagaget – och då inte bara från produktförsäljning utan även försäljning av tjänster då vi jobbar med alla typer av projekt.

Du måste ha förmågan att lyssna på kunden för att träffsäkert hitta snabba lösningar på hans eller hennes problem. Du vet var och hur man snabbt hittar rätt fakta och är välorganiserad. Du trivs med att jobba mot högt uppsatta mål och att nå – eller helst överträffa – dem. Dessutom kan du driva ditt eget arbete vidare samtidigt som du kan planera för kommande arbetsdagars möten. Du är en naturlig nätverkare som kan förmedla din goda energi och fortsätter uthålligt och långsiktigt att jobba mot det resultat du vill nå.

Tycker du det här låter intressant?

Välkommen med din ansökan snarast. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen och skicka sen detta till stefan@aice.se. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan eventuellt tas bort innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten så kan du kontakta Stefan Wikman på 070-271 52 21 eller Jesper Birgemo på 070-895 34 39.

Arbetsställe: Växjö/Kalmar/Jönköping

Besök gärna vår Facebook-sida för uppdateringar ang. rekrytering