AICE Sales Group

Vill ditt företag växa? Då är det många delar som spelar in. Du måste ha viljan och orken att arbeta hårt, samtidigt som du har ordning och reda på ekonomi och administration. Det krävs kompetens inom finansiering, rekrytering, ledarskap m.m. Låter det som ett omöjligt uppdrag? AICE Sales Group AB hjälper dig på vägen.

Ju mer fokus som ligger på försäljning, desto snabbare växer företaget. Antingen ser du till att anställa säljare, ser till att alla medarbetare kan sälja och utbildar alla inom försäljning, eller så lägger du ut försäljningen på en extern partner. Oavsett om du väljer att behålla försäljningen inom ditt företag eller om du hittar någon partner att samarbeta med, så är AICE Sales Group lösningen för dig. Vi arbetar med försäljning av våra egna och andra företags tjänster och varor. Vi arbetar också med säljdriven affärsutveckling, interrim management, utbildningar m.m.

Låt oss nyttja våra starka sidor. Ni kan er tjänst/produkt. Vi kan försäljning. Vi växer – Tillsammans!

logo_aice_salesgroup_transparent_2

Om oss

AICE Sales Group bildades i slutet av 2015 med syfte att utveckla företags försäljningsarbete. Vår erfarenhet är att många företag har spännande affärsidéer men saknar kunskap och intresse för försäljning. Utan en väl fungerande säljverksamhet utvecklas företagen sämre och i värsta fall riskerar goda företag att gå i graven på grund av bristande säljorganisation. Vår affärsidé är enkel. Vi samlar medarbetare med många, många års erfarenhet av försäljning och ledning av företag. All denna kunskap och erfarenhet erbjuder vi dig och ditt företag.

AICE Sales Group arbetar än så länge i två regioner; Södra Sverige som omfattar, Blekinge, Kalmar, Kronoberg och Skåne med bas i Växjö och Södra Mellansverige som omfattar Jönköping, Västra Götaland och Östergötland med bas i Jönköping.

Vill du bli en del av vår framtid?

Vi söker nu flexibla människor som är intresserade av att jobba med alla typer av försäljning och bli en framgångsrik affärsman/kvinna där eventuellt partnerskap/delägarskap kan bli aktuellt i framtiden.

Det viktigaste är att du är flexibel beroende på i vilket av våra säljprojekt du kommer att arbeta och att du kan ta hand om vår kunds kunders behov.

Läs mer om vår rekrytering